Våran käre supersnygga, sociala, söta goda katt avled lördag den 14:e september. Tyvärr var det en olycka. Hon var innekatt men hoppade på dörrhandtag och öppnade dörren ut….men där var det plötsligt 4-5st hundar som tyckte det skulle bli kul att jaga katt. Men det var inte så kul för katten. Jag sprang så fort jag hörde skäll, kattskrik. Fick bort hundarna som ville nafsa lite här och där. Hon var chockad, rädd, stressad. Hon var full i dregel men jag kunde inte hitta bitskador, blod m.m. Hon vinglade när hon ville gå och lägga sig, min man tröstade mig med att katter har ju 9liv…..vi lät henne vila en stund. Jag var nog borta 30-40min och gick in igen för att se hur det gick med henne, då var det ett chock för mig, för hon var helt stel! Hon dog. Jag vet inte om det är för att hundarna har klämd till och skadat indra organ eller om det var stressen av att bli jagad som gav henne chock och sen att hjärta stannande…..vi har lämnat in hos veterinär som i sin tur kollade lite lätt, men sa att han inte hittade direkta bitskador så katten blev skickad vidare till SVA för obduktion.

Men efter detta så blir det nog ingen kattavel på mig, tror inte jag klarar av det. Tomrummet efter HonnyBonny är stort och ingen katt i världen kan fylla den tomheten efter henne. En mycket social och fin katt på alla sett och vis. Vila i fred min lilla Honny Bonny.

Honny Bonny med mamma Greta i bakgrunden som vi sålde till Norge för över ett år sedan